JDG
 

Onze school

De Annie M.G. Schmidtschool is een openbare basisschool met twee locaties in de Stadhoudersbuurt en in de wijk Zorgvliet in Den Haag. Onze locatie in de Stadhoudersbuurt is gevestigd in de van Hoornbeekstraat, in een prachtig gerenoveerd gebouw en de locatie in wijk Zorgvliet vindt u aan de Jacob de Graefflaan. Op deze locatie vindt u ons nieuwe schoolgebouw waar wij als team heel trots op zijn. 

 

Onze locatie aan de van Hoornbeekstraat kenmerkt zich door een prachtige hoge facade met veel ramen, waarachter al onze klaslokalen te vinden zijn. Ook heeft deze locatie een knus schoolplein en een speelzaal, waar de kleuters bewegingsonderwijs krijgen van een vakdocent. 

 

Onze locatie aan de Jacob de Graefflaan kenmerkt zich door een moderne architectuur, waarbij er ook veel nagedacht is over licht in het gebouw. In de school bevindt zich een speelzaal voor de kleuters en een eigen hypermoderne gymzaal voor de groepen 3 t/m 8. Daarnaast is er ook flink geïnvesteerd in het nieuwe schoolplein. Samen met kinderen, ouders en sponsoren is ons schoolplein verheven tot een waar klim- en speelparadijs.

 

Ook heeft iedere locatie haar eigen schoolbibliotheek en is de TSO/BSO-organisatie ''2Samen'' inpandig.