Aanmelden

Aanmelden rondleiding

Wij vinden het belangrijk dat ouders zich thuis voelen op onze school. Dit gevoel kunt u het beste ervaren door middel van een rondleiding. Tijdens deze rondleiding krijgt u meer te horen over onze didactische en pedagogische kijk op het onderwijs. Tevens wordt er ruimte geboden voor het stellen van vragen, onduidelijkheden of anderzijds. De rondleidingen op onze school vinden wekelijks plaats op vaste dagen en tijden. Hierbij heeft u de keuze om deel te nemen aan rondleiding op onze locatie Van Hoornbeekstraat of Jacob de Graefflaan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school en wilt u komen kijken? Klik hier voor het overzicht 2023-2024 voor alle rondleidingen, data en tijden. Vervolgens kunt u zich per mail aanmelden bij Janny Teeuwisse via info@amgschmidtschool.nl. Hierbij is belangrijk dat u enkele zaken duidelijk vermeldt:

  • Naam ouders verzorgers
  • Naam kind
  • Geboorte datum kind
  • Voorkeur voor datum, locatie en tijdstip
  • Telefoonnummer

 

Aanmelden/inschrijven vanaf 3 jaar

Het aanmelden van uw kind bij een basisschool is veranderd: u kunt uw kind nu vanaf 3 jaar aanmelden en u kunt meerdere scholen kiezen. Hieronder leest u hoe u uw kind kunt aanmelden.

Stap 1: Kies een school die bij uw kind past.

Stap 2: U kunt uw kind aanmelden vanaf 3 jaar.

Het aanmeldformulier voor de basisschool krijgt u ongeveer 2 maanden voordat uw kind 3 jaar wordt thuis gestuurd. U meldt uw kind aan door het ingevulde aanmeldformulier in te leveren bij de basisschool van uw keuze. Eerder aanmelden dan 3 jaar is in de nieuwe aanmeldprocedure niet mogelijk en ook niet nodig, u zich aanmelden in de aanmeldperiode dat uw kind aan de beurt is.

De Annie M.G. Schmidtschool is een school met een maximum aantal plaatsen, omdat wij meer aanmeldingen krijgen dan dat er plaatsen zijn.
1) Op onze locatie Jacob de Graefflaan laten wij jaarlijks 60 kleuters instromen.
2) Op onze locatie Van Hoornbeekstraat laten wij jaarlijks 30 kleuters instromen.
3) Broertjes en zusjes van reeds geplaatste leerlingen worden geplaatst mits tijdig ingeschreven.

Stap 3: Inschrijven.
Als u bericht hebt ontvangen dat u uw kind kunt inschrijven, maak dan met Janny Teeuwisse (leerling administratie) een afspraak voor inschrijving. Het aanmeldformulier kunt u per e-mail versturen naar info@amgschmidtschool.nl

Op de website https://scholenwijzer.denhaag.nl/ vindt u meer informatie over het aanmelden van uw kind op de basisschool.

 

Aanmelden/inschrijven vanaf 4 jaar
Is uw kind bij aanmelden vier jaar of ouder, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met een van de bouwcoördinatoren:

groep 1 en 2 Daniëlle van der Steen d.vandersteen@amgschmidtschool.nl
groep 3  Marline Visser – Van der Vorm m.vandervorm@amgschmidtschool.nl
groep 4,5 en 6 (JDG) Stephanie Kervezee s.kervezee@amgschmidtschool.nl
groep 6 (VHB) 7 en 8 Quirine Wubben q.wubben@amgschmidtschool.nl

 

Aanwezigheid leerlingen-administratie:

Maandag

van 08.00 uur tot 12.00 uur locatie Jacob de Graefflaan

Dinsdag

van 08.00 uur tot 12.00 uur locatie Jacob de Graefflaan

Woensdag

van 08.00 uur tot 12.00 uur locatie Van Hoornbeekstraat

Donderdag

van 08.00 uur tot 14.45 uur locatie Jacob de Graefflaan

Vrijdag

van 08.00 uur tot 14.45 uur locatie Van Hoornbeekstraat